Iklan Percuma dan Berbayar


Dapatkan iklan-iklan terkini di internet dengan cepat, mudah dan berkesan. http://www.churpchurp.com/taringpatah/share/churpchurp-invite

Tuesday, August 2, 2011

Green Tea Colostrum


Dapatkan!!!!!!!


Green Tea Colostrum 30's (New Pack) - Harga Pasaran = RM 85.00 || Harga Online = RM 70.00

GTC adalah minuman terbaru untuk kesihatan gabungan Teh Hijau (Green Tea) dan Susu Awal Lembu (Colostrum Milk). Green Tea Colostrum adalah satu-satunya produk gabungan susu kolostrum dan teh hijau di Malaysia

Green Tea Colostrum produk halal keluaran Ar Raihan Food Industries
terjamin kebersihan, kualiti dan menepati piawaian IMP.

Kulit yang Licin

Amalkan meminum GTC ini diawal pagi dan sebelum tidur.

Menguruskan Badan

Untuk menguruskan badan amalkan meminum GTC dan 30 minit selepas itu lakukan senaman sehingga berpeluh bagi tempuh 30 minit.Lakukan setiap hari anda akan melihat perubahannya selepas sebulan.

Khas Untuk Ahli Sukan

Sukan bina badan, amalkan meminum GTC setengah jam sebelum setiap latihan.GTC akan membakar lemak dan membina otot badan yang menarik. Sukan padang,trek dan gelanggang. GTC tidak mempunyai steroid.GTC membekalkan tenaga untuk ahli sukan.

Khas Untuk Pelajar

Minumlah GTC secara amalan berterusan diawal pagi kerana GTC boleh memberi daya tumpuan semasa belajar dan jika diamalkan minum dimalam hari, GTC membekalkan tenaga pada otak dan mengelakkan kepenatan semasa belajar di waktu malam.

Khas Untuk Pengidap Penyakit Kronik: Kencing manis Darah Tinggi Buah Pinggang Jantung sbg.

Minum diawal pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur.Ubat yang dibekalkan oleh pihak doktor hendaklah terus dimakan sehingga mendapat nasihat doktor untuk setiap 2 minggu.

Khas Untuk Perokok

"Merokok Membahayakan Kesihatan" Amaran Kementerian Kesihatan Malaysia. Sekiranya anda tidak boleh membuang tabiat merokok, anda digalakkan mengambil GTC untuk mengurangkan risiko kanser dsb.Tetapi AFi mencadangkan berhenti merokok dan mengambil GTC untuk membina balik sel-sel yang rosak akibat merokok.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...